Vacature ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V


De IVM gaat over tot de aanwerving en het aanleggen van een werfreserve voor 3 jaar van 1 VOLTIJDS ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V

IVM is een intergemeentelijke vereniging die instaat voor het inzamelen en verwerken van het huishoudelijk afval in een regio met 15 steden en gemeenten. IVM beschikt over een afvalenergiecentrale en 5 recyclageparken. Om onze dienstverlening te optimaliseren gaan we over tot de aanwerving en het aanleggen van een werfreserve voor 3 jaar van:

1 VOLTIJDS ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V
contractueel - niveau C (C1-C2-C3)

JOUW FUNCTIE:
  • als administratief bediende zal je in eerste instantie alle klachten behandelen inzake de afvalinzameling. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de uitleendienst van het project Green-Events. Je verleent assistentie bij het onthaal en de weegbrug.

JOUW PROFIEL:
  • je bent in het bezit van een diploma secundair onderwijs en een rijbewijs B

  • je beschikt over een sterke kennis van het MS Office pakket en een oprechte interesse in digitalisering

  • je kijkt er naar uit om jouw administratieve talenten ten dienste te stellen van de organisatie

ONS AANBOD:
  • stabiele en uitdagende functie met permanente competentieontwikkeling via gerichte opleiding

  • glijdende werkuren

  • competitief salaris aangevuld met 13e maand

  • hospitalisatieverzekering / maaltijdcheques / groepsverzekering pensioen en gewaarborgd inkomen / fietsvergoeding

Wil je deel uitmaken van ons team?

De kandidaturen, vergezeld van een curriculum vitae, moeten vóór maandag 28 januari 2019 verstuurd worden aan dhr. Koen Loete - Voorzitter, IVM, Sint-Laureinsesteenweg 29, 9900 Eeklo of via mail naar vacature@ivmmilieubeheer.be

Een eventuele preselectieproef gaat door op woensdag 6 februari 2019 om 18.30 uur bij IVM, Sint-Laureinsesteenweg 29 te 9900 Eeklo.
Het schriftelijk examen gaat door op maandag 11 februari 2019 vanaf 18.30 uur, de mondelinge proef op donderdag 14 februari 2019 tussen 9.30 en 16.30 uur.

Verdere inlichtingen en de voorwaarden tot deelname aan het examen kunnen bekomen worden bij Caroline De Backer, verantwoordelijke personeelszaken IVM, T 09 218 71 51.